Stemningsfullt med smartlys på båt

I disse teknologiske hverdagene så kan du enklere se bort fra strømavtaler og lignende med Tibber smart avtale i stedet. Det som er med en båt er at det egentlig ikke skal mye til å skape god stemning. Ved å laste ned en app så har du mer enn nok smart teknologi for din neste båttur eller for å henge ved båthavnen. Med digitale strømselskap så får du en bedre oversikt over eget strømforbruk under neste seiltur. Det beste verktøyet for å styre strøm i hjemmet eller i båten skal du lete lenge etter.

God dag til smart teknologi

Når du har en digital strømavtale til bruk i hjemmet eller i båter så kan du enkelt bruke mobilen til å styre lyset. Det er nemlig blitt ganske hipt med smartlys i norske hjem. Så hvorfor ikke ta det til det neste nivået og inkludere det på båtreisen også? Gjennom appen så får du en grønnere strøm med opprinnelse fra fornybare produsenter. Ved å få oversikt over hverdagen din så får du bedre innsikt for å dempe forbruket. Det sies at hver eneste kilowatt teller. Siden vi er i disse digitale hverdagene så kan du også handle strøm på en effektiv og smart måte. Det vil gi lavere kostnader og du sparer mer på strøm. Med smartere strøm kan du med appen koble til det moderne utstyret du har i båten. Teknologien her hjelper deg med smart oppvarming, elbillading og mye mer for å redusere forbruket automatisk. Du kan si at båtturen får en ny superkraft. Appen du bruker til å kontrollere dette lastes ned via Google Play eller App Store. Så det er kompatibel for iOS og Android.

Hva er fargetemperatur?

Lys som er synlig har alle en viss fargetemperatur. Vanligvis vil dette stå oppgitt i Kelvin (K). Temperaturen vil si noe om hvor rødt (varmt) eller blått (kaldt) lyset er. Jo lavere taller er, desto rødere og stemningsfullt er det. Den vanlige fargetemperaturen er mellom 1500 K og 9000 K. En klassisk glødepære har en fargetemperatur på omtrent 2700 K, som er standarden for de fleste LED-pærer. LED-teknologien har utviklet seg enormt de siste årene med to typer LED-teknologier: surface mounted device (SMD) og chip on board/chip on glass (COB/COG). SMD kan gjenskape alle mulige farger når den justeres, mens COB/COG er mer “vintage” og ligner tradisjonelle glødelamper.

azonbooster