Båtsommeren er her – ta hensyn til hverandre

Da er sommeren endelig kommet igjen, og du har kanskje, som mange andre av oss, fått båten på sjøen og er klar for en herlig båtsommer. Det gjør godt for kroppen å komme seg ut på havet og kjenne vinden i håret etter flere måneder med Covid 19-krisen. Av nettopp den grunnen er det i år viktigere enn noensinne tidligere å vise hensyn til hverandre. Selv om samfunnet er på god vei til å åpnes igjen:https://www.klartale.no/norge/store-deler-av-samfunnet-apner-1.1711573 , er det fremdeles viktig at vi er forsiktige. Derfor skal vi i denne artikkelen nevne noen få gode råd som du bør ta med deg når dere pakker båten for sommerferien. Hold fremdeles avstand til hverandre, så godt som det lar seg gjøre, og ikke ta noen sjanser.

Sikkerheten kommer først

Sikkerheten er viktigst av alt i tillegg til forholdsreglene mot koronarisikoen, som å alltid vaske hendene, etc. Det finnes flere faremomenter når du er i båt. Eksempler på dette er når du klatrer i riggen, skal fortøye båten, osv. Husk også å alltid følge lovene når du ferdes på sjøen og bruk alltid redningsvester for hele familien. Sjekk at alle ting fungerer som de skal i båten og sjekk, på samme måte som du ville gjort med bilinteriøret worksystem.no, at alt er ok både interiørmessig og utvendig på båten.

Husk antibac på turen og rengjør utsatte steder regelmessig

Myndighetene har satt retningslinjer om hvor mange som kan ferdes sammen også i båt. Prøv derfor å begrense antall personer som blir med på båtturen og husk å vaske hendene regelmessig. Hvis noen av mannskapet får feber eller føler seg syk, er det viktig at dere søker hjelp i nærmeste havn og ikke tar noen sjanser.

Følg reglene i gjestehavnen

Følg reglene som er satt i gjestehavnene dere besøker, og dere vil få maksimalt ut av båtturen og kan bare nyte vår fantastisk vakre kystlinje i hele sommer.

azonbooster