Båter

I denne artikkelen skal vi snakke om båter. Spesifikt om forskjellige typer båter og hva vi kan bruke dem til. Vi skal også se på muligheten av å fange inn sjømat med båter, sammen med et mannskap. I tillegg skal vi kjapt gi et tips om hvordan du kan øke produktiviteten av et mannskap som jobber om bord i en båt.

Forskjellige typer

Båter har eksistert veldig lenge. Det finnes veldig mange forskjellige typer båter. La oss se på noen av de mest vanlige typene. En du kanskje har sett, men ikke hørt så mye om, er passbåten. Dette er en hurtig og lett båt som du kan forflytte deg med ganske raskt. Den kan kjøre maksimalt cirka 15–30 knop. En knop er definert som 1 852 meter per time.

En ringnotsnurpe er en typisk båt som brukes til å fiske etter større mengder med fisk. Dette er den typen båt du kan bruke dersom du har lyst til å skaffe deg et mannskap og dra ut for å tjene litt penger på havet. Med disse er det vanligst å fiske etter lodde, makrell og sild. Du kan selvfølgelig prøve deg på andre typer fisk også, men dette er de som er lettest å fange til størst fortjeneste gitt innsatsen.

En annen type herlig båt som du sikkert har hørt om, er den gode gamle snekken. Dette er en veldig populær type båt her i Norge. Fra denne typen båt kan du alltid kose deg sammen med venner og familie. Dere kan dra ut på havet og kose dere, og samtidig prøve å fange noe fisk til eget konsum. Denne båten er billig, den går ikke så altfor fort og har ikke plass til en industriell mengde fisk, men det er fortsatt en favoritt her i Norge.

Fabrikktrålere brukes også til dette, men disse båtene kan tenkes å være en god del større enn de andre båtene vi har nevnt. Disse krever det også mye vedlikehold og kunnskap om for å kunne brukes riktig. Dersom du først har tenkt å bruke en av disse vet du sikkert allerede alt det du trenger om båter, men la oss se hva du kan gjøre for mannskapet.

Mannskapet

Desto bedre du forstår dine medarbeidere, desto mer produktiv kommer fangsten din til å være. Folk jobber bedre når de trives og har det gøy. Derfor anbefales det at du sjekker mulighetene for å iverksette en medarbeiderundersøkelse for å finne ut mer om dine nåværende og potensielt fremtidige ansatte.

Husk at det finnes mange forskjellige typer faktorer som du skal være klar over, og den første er kanskje hvor mye mannskapet tjener i lønn. Desto mer lønn arbeidere får, desto mer kommer de muligens til å jobbe, men det finnes også andre faktorer som kan være billigere å fikse. Sjekk ut lenken!

azonbooster