Er det mulig å få forbrukslån til båtkjøp?

Enten du har planer om å kjøpe deg ny båt, bil eller MC, er dette som du sikkert vet en stor utgiftspost. Ikke alle sitter med slike summer på bankkontoen, og har av den grunn behov for å låne penger. Hvis du søker om lån i banken din, må du belage deg på et krav om å stille sikkerhet for lånet.

Dette kan for eksempel være i form av pant i hus eller leilighet eller ved at det stilles en kredittverdig kausjonist for forbrukslån. Derfor kan det å ta opp et forbrukslån være løsningen for deg og, ja, du kan faktisk få godkjent lånesøknaden for kjøp av båt eller bil. Det finnes også forbrukslån hvor det kun kreves sikkerhet for en delsum av lånet.

Forbrukslån til båtkjøp – rask behandlingstid og pengene rett på konto

Selv om vi ofte snakker om et lånebehov på flere hundre tusen kroner, er det faktisk mulig å låne opptil 500 000 kroner på denne typen lån. Du kan da med andre ord dekke hele kjøpesummen på en gang. Ettersom det ikke stilles krav om sikkerhet for lånet (usikret lån), er det heller ikke behov for pant i lånet. Du slipper også mange ubehagelige spørsmål fra banken, da utlånerne for denne typen lån ikke er så interesserte i hva du har tenkt å bruke pengene til, så lenge de føler seg sikre på at du vil kunne betjene lånet.

Hvis du ønsker mer informasjon om https://www.nettavisen.no/forbrukslån/, kan du lese mer om dette i nettavisen om hvilke låneinstitusjoner som tilbyr de beste forbrukslånene i Norge. Deretter kan du bruke lånekalkulatoren til å finne ut hva lånet vil koste deg, og deretter sammenligne tilbudene. Når det er sagt, må du nok regne med en noe høyere effektiv rente ved denne typen lån i forhold til et ordinært båtlån i banken. Fordelen er som nevnt at det ikke stilles krav om sikkerhet eller pant i lånet, og at du får pengene satt inn på konto rimelig raskt.

En ting som er svært viktig er at du gjennomgår din privatøkonomi nøye før du bestemmer deg for å signere lånekontrakten. Vær sikker på at du vil klare å bemanne de månedlige avdragene. Hvis du er trygg på dette, kan et forbrukslån til båtkjøp være en ypperlig løsning for deg. Dermed kan du om kort tid sette seil ut på bøljan blå!

azonbooster