Låne penger til ny båt?

Går du svanger med en drøm om å kjøpe ny båt, men pengene ikke strekker til og sparing tar for lang tid finnes det en løsning på problemet. Du kan nemlig ta opp et forbrukslån uten sikkerhet på nettet for å få drømmen til å bli en realitet og legge ut fra kai som din egen skipper i ny skute. Enten det bare er en liten småbåt for dagsturer på sjøen eller du har en litt større familiebåt i tankene, finnes det en lang rekke låneselskaper på nettet som er mer enn villig til å hjelpe deg med finansieringen av denne. Og det beste av alt er at du kan ha pengene på konto i løpet av kun noen få dager! Vi gir deg i denne artikkelen detaljene om hvordan du går fram.

Guttedrømmen kan raskt bli en realitet

Hvem har vel ikke drømt om å ha sin egen seilbåt og dra på sommerferie i båt med familie eller venner om sommeren, eller farte av sted i en smellvakker cabincruiser etter en lang og mørk vinter. Men så var det disse pengene da. Båter er ikke billige og det er ikke alle som kan låne penger til båt i banken som krever sikkerhet.

Finansieringen som båtforhandlere tilbyr kundene sine kan også i mange tilfeller bli vel så dyrt som med et forbrukslån uten sikkerhet. Det handler om skyhøye renter. Selv om et lån uten sikkerhet på nettet er noe dyrere enn et ordinært forbrukslån fra banken din, kan dette likevel være en gunstig løsning hvis du ikke har muligheten til å stille verdier som sikkerhet for lånet, slik som bil, bolig eller andre verdier du måtte ha.

Hvordan fungerer dette?

Hvis du lurer på hva et forbrukslån uten sikkerhet egentlig er, kan det enkelt forklares med at det er et lån du kan raskt få på nettet hvor du ikke trenger å vise til pant i dine verdisaker. Selv om den effektive renten er ganske høy på denne typen lån, har det likevel også mange fordeler.

Hva det krever av deg

Hovedkravet for å få innvilget lånesøknaden er at du har en ryddig privatøkonomi og ikke har betalingsanmerkninger eller andre aktive innkassosaker. Andre krav som låneselskapene har til felles er at du må være fylt 18 eller 20 år, ha bodd i Norge i minst 3 år og ha en fast inntekt.

Fordeler og ulemper

La oss rydde ulempen av veien først. Dette er den effektive renten du betaler for lånet. Denne er vesentlig høyere enn et ordinært lån. Grunnen til dette er enkel. Låneselskapet har ingen garanti for at du kommer til å betale tilbake lånet i sin helhet ettersom det er et usikret lån. Fordelene, derimot, er flere. Selve søknadsprosessen foregår på nettet og du fyller ut og sender inn en lånesøknad på noen få strakser. I bankene tar behandlingsprosessen ofte lang tid, mens et lån på nettet går radig unna. Du har pengene på konto i løpet av et par virkedager.

Dermed kan du begynne å se deg om etter drømmebåten din og du kan låne opptil 600 000 kroner. Så klikk deg inn på de enkelte låneselskapenes nettsider, bruk lånekalkulatoren for å se hvor mye lånet vil koste deg totalt, send inn flere søknader samtidig og du signerer med din BankID.

Lykke til!

azonbooster