Fakturer uten firma og få mer tid til båten

Bruker du mye tid på å skrive fakturering og regnskap og føler at du ikke har mye tid til overs til andre aktiviteter som for eksempel å dra ut på sjøen med båten din sammen med familie og venner? Da har vi løsningen for deg. I dagens stressende samfunn er det mye å holde styr på, selv når du ikke har eget firma, men fakturerer kundene dine selv. Les videre og vi skal gi deg detaljene.

La Frilans Finans ta seg av faktureringen for deg

Ved å benytte deg av tjeneste som https://www.frilansfinans.no/ tilbyr, vil du ha mer tid til å gjøre andre hyggelige ting slik som å ta båten ut på sjøen, på fisketur eller reparere ting på båten som du ellers ikke har tid til. Måten dette fungerer på er som følger:

Du får et oppdrag

Når du har fått et eget oppdrag oppretter du en egen konto hos Frilans Finans. Deretter diskuterer du og kunden din hva som skal gjøres og hva prisen skal bli for utført oppdrag. Det neste som skjer er at du underretter kunden din om at du ønsker å fakturere via Frilans Finans som egenansettelsesforetak for deg selv. Med kalkulatoren er det enkelt for deg å skaffe deg en god oversikt over hva som er igjen av netto lønn etter at skatt og avgifter er trukket fra lønningen. Dette er veldig praktisk da det sparer deg for mye unødvendig arbeid og ikke minst tid som du kan bruke til hyggeligere ting. Dermed vet du også hvor mye du må fakturere for å oppnå en gitt sum.

Du registrerer en faktura hos Frilans Finans

Du kan deretter raskt og enkelt sette opp en faktura til kunden din hos Frilans Finans. Her fyller du ut hvor mange timer du har brukt på oppdraget, hvor mange dager, og andre eventuelle ekstrautgifter du har hatt på jobben du har utført. Hvis dette er den første fakturaen din, skriver du også inn all relevant informasjon om deg selv og hvis du har medarbeidere trengs det også informasjon om dem her.

Når du har gjort dette må du godkjenne ansettelsesavtalen med Frilans Finans og de gennerelle gjeldende vilkår for samarbeidet. Deretter sendes fakturaen til godkjenning. Det vil da bli foretatt en kredittsjekk av deg. Hvis alt dette år greit, opprettes det et ansettelsesforhold mellom deg og Frilans Finans. Deretter vil fakturaen bli sendt til kunden din.

Få betalt innen 5 virkedager!

Hvis fakturaen din er godkjent uten noen anmerkninger, får du vanligvis overført lønningen til bankkontoen din innen 5 virkedager. Hvis du trenger penger raskt, har du også muligheten til å velge en ekspressoverføring. Hvis du ønsker dette vil pengene være på kontoen din den samme dagen. Bare husk at da må fakturaen være godkjent før klokken 12.00. Noen ganger hvis fakturaen står merket som godkjent med anmerkning, vil lønningen din bli utbetalt umiddelbart etter at kunden din har foretatt en innbetaling til Frilans Finans.

Ved å benytte deg av disse tjeneste vil du få mer tid til å dyrke din favoritthobby, nemlig båten og fisketurer eller hyggelige dager på sjøen med familie og venner. Frilans Finans tar seg av alt det andre med fakturering og du kan med god samvittighet slappe av og være forsikret om at alt går ordentlig for seg.

azonbooster