Båtsommer, solbading og velbehag

Da har høsten meldt sitt nærvær og det er tid for å få båten sikkert og trygt til vinterlagring. Det er imidlertid lurt å bruke litt tid på forberedelsene til vinterlagring av båten din, fremfor å bare hive den på land. Dette kan svare seg til neste sesong. En god vask av skroget, og beskyttelse kan enkelt gjøre at vårpussen vil gå lettere. Det som har oppstått av smuss og forurensning vil bli enda vanskeligere å bli kvitt til neste vår, hvis du ikke gjør jobben nå.

Hva trengs å gjøre for vinterstellet av båten?

Vel, først og fremst skal det spyles grundig, helst med en høytrykksspyler slik at du får fjernet alt slim og andre forurensende løstsittende ubehagelige stoffer. Deretter følger helvask av selve båten og ikke minst motoren.

Bruk et sterkt rengjøringsprodukt til å fjerne skitt og rusk fra skitne flater, gjerne med en stålbørste eller sterk svamp med ferskvann. Bruk gjerne et ufortynnet stoff til å rengjøre motoren og bruk gjerne en grov stålbørste på de mest skitne områdene.

Bli kvitt rur, alger og vannlinjer

Det er viktig at du fjerner alt av rur, alger og vannlinjer før du setter båten i bås for vinteren. Det finnes en rekke kraftige rensemidler på markedet som du kan bruke og som effektivt tar seg av disse problemene. Disse kan også helles og brukes på sprayflaske for best mulig dekning. Deretter skyller du av og fjerner det med en svamp eller klut. Hvis nødvendig kan du bruke en skurekost. Det er viktig å alltid skylle godt av.

Båtsommer, solbading og velbehag med seg selv

Det er ingen hemmelighet at noen kvinner har noen komplekser for sitt utseende og gruer seg til å vise seg i bikini når båtsommeren begynner, noe som kan gå utover selvtilliten. I dagens samfunn for ventes det at man skal være slank, pene bryster og i det hele tatt mange skjønnhetsstandarder som skal oppfylles. For noen er dette såpass sterkt at de ønsker å gjøre noe med problemet før man skal solbade seg på båtdekket om sommeren. Det finnes en lang rekke klinikker som utfører brystoptimalisering slik som Motiva til meget gunstige priser.

Beskyttelse og rengjøring av båtskroget

Bruk litt ekstra tid på rengjøring av skroget. av båten din. Dette vil svare seg til vårrengjøringen. Det finnes en rekke gode rengjøringsmidler på markedet som effektivt fjerner skitt og smuss.

Beskyttelse og rengjøring av kalesje og tekstiler i båten

Du bør i tillegg ta en titt på kalesjene. og andre tekstiler du måtte ha om bord i båten før du tar den til vinteropplagring. Husk å la alle tekstiler tørke godt opp før du lar dem impregneres. Husk at alt du gjør av forberedning og klargjøring for vinteropplagring vil gjøre vårpussen lettere.

Det er viktig å ivareta båten på best mulig måte, gjøre den skikkelig ren før vinteren og dermed vil du få en enklere start på våren rett før neste års båtsesong begynner.

azonbooster