Når går båten?

Skal du ut på tur, men vet ikke når ferga forlater kaia? Alle vet at det er ganske så avgjørende å ha alle detaljer på forhånd for at en tur skal gå akkurat som planlagt, så her gjelder det å finne ut en måte å unngå å komme for sent på grunn av manglende informasjon. Da er det godt mulig du plutselig står alene igjen på land med en koffert i den ene hånda og toåringen under armen og ser båten sette avgårde uten deg. Det er vel utvilsomt et mareritt for alle de som har et annet sted de trenger å være.

Ingen unnskyldning er stor nok

Person med mobil

Dette kan selvfølgelig være på grunn av en legetime du bare måtte ha før du kom deg avgårde, men med https://kry.no/ er dette problemet heldigvis løst, sånn at du kan sitte i legetime på kaia eller på båten og dermed ikke har det som noen unnskyldning for å komme for sent. Da gjelder det bare å finne ut hvordan du lettest kan sjekke når båten går sånn at du kan unngå alle problemer med liknende ting i fremtiden. Fins det en like enkel metode for det som for å få snakket med legen, mon tro?

Finn det ut lettere enn du tror!

Ja, det gjør virkelig det. Bare bruk appen 177nordland, så får du vite alt du trenger om når båten du skal på går, uten å måtte bruke ekstra tid og stress på å finne informasjon på veggen ved kaia eller en side på nettet som kan gi deg litt varierende informasjon. Jo enklere å reise, jo bedre, tross alt, og med denne appen blir det enklere enn noen gang. Selv med en toåring under armen.

azonbooster